De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,95
OF

Snel overzicht

Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust is een 100% natuurlijk poeder om snel en gemakkelijk een authentiek roest effect te creëren op meubels en accessoires, in combinatie met Abbondanza Rusty Effect verf.

Tip: bestel de Rusty Effect voordeelset

Dusty Rust roestpoeder

Meer afbeeldingen

Details

Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust is een 100% natuurlijk poeder om snel en gemakkelijk een gepatineerd of roestig effect te creëren op meubels en accessoires. Voor een roest look gebruik je Antiquing Powder Dusty Rust in combinatie met Abbondanza Rusty Effect verf.

Antiquing Powder wordt aangebracht op een basis van boenwas, verf of vernis en is ideaal voor het patineren van gedecoreerde voorwerpen zoals ornamenten, spiegellijsten, kandelaren, lampvoeten, consoles of meubels met reliëf. Dit originele en veelzijdige antiekpoeder is eveneens te gebruiken om de barstjes in een craquelé effect te accentueren. Abbondanza Antiquing Powder is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het is dus volledig biologisch afbreekbaar, geurloos en veilig.

Werkwijze voor een roest effect in combinatie met Rusty Effect:
Breng met een kwast of spons een laag Abbondanza Rusty Effect verf aan. Maak een deppende beweging om extra structuur te creëren en kwaststrepen te verzachten. Voor extra effect kun je hier en daar met een kwastje wat plekjes krijtverf Rusty Orange aanbrengen en met een sponsje of kwast blenden met de roestkleurige effect verf. Terwijl de verflaag nog nat is breng je Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust aan. Dep hier en daar het roestpoeder in de natte verf en laat dan drogen. Naderhand kun je overtollig poeder wegblazen of verwijderen met een droge kwast. Desgewenst afwerken met Abbondanza extra matte vernis.

Tip: Bekijk de stap voor stap DIY tutorial met uitleg en foto's > Roest Effect Schilderen

Verzendwijze: briefpost

Extra informatie

Inhoud Nee
Producent / Maker Abbondanza
-