Abbondanza Rusty Effect Paint

Rusty Effect Paint

Rusty Effect Set

Waardering:
93% of 100

Met Abbondanza Rusty Effect verf en Antiquing Powder Dusty Rust kun je een stoer industrieel en verweerd roest effect creëren op meubels, vazen, potten en andere woonaccessoires.

Inhoud: 250 ml Rusty Effect verf en 50 ml potje Dusty Rust poeder
Rendement: afhankelijk van de wijze van aanbrengen ca. 2 m2

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint en lees je ook alles over het afwerken en of het buiten kan worden toegepast.

Video:

€ 21,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
rusty-effect-set

Met Abbondanza Rusty Effect verf en Antiquing Powder Dusty Rust kun je een stoer industrieel roest effect creëren op meubels, vazen, potten en andere woonaccessoires.

Voor dit effect wordt géén gebruik gemaakt van een chemische reactie. Abbondanza Rusty Effect is een matte roestkleurige krijtverf met een poederachtige textuur. Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust is een 100% natuurlijk poeder om een gepatineerd of roestig effect te creëren.

Werkbeschrijving:

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint.

Tip: klik hier voor ons instructiefilmpje op YouTube

Rendement: Dit is afhankelijk van de wijze van aanbrengen. Deze set is voldoende voor een totaal van ca. 2 m2. Maar vaak wordt dit effect op kleinere onderdelen van een meubel of object aangebracht en dan is het rendement uiteraard vele malen groter.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rusty Effect Set
Uw waardering