Rusty Effect Voordeel Set

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
rusty-effect-set
Waardering:
94 % of 100
As low as € 24,95

Met Abbondanza Rusty Effect verf en Antiquing Powder Dusty Rust kun je een stoer industrieel en verweerd roest effect creëren op meubels, vazen, potten en andere woonaccessoires.

Keuze uit twee verpakkingsformaten: 
250 ml Rusty Effect Paint met 50 ml Rust Powder (ca. 2 m2)
0,5 liter Rusty Effect Paint met 100 ml Rust Powder (ca. 4 m2)

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint en lees je ook alles over het afwerken en of het buiten kan worden toegepast.

Met Abbondanza Rusty Effect verf en Antiquing Powder Dusty Rust kun je een stoer industrieel roest effect creëren op meubels, vazen, potten en andere woonaccessoires.

Voor dit effect wordt géén gebruik gemaakt van een chemische reactie. Abbondanza Rusty Effect is een matte roestkleurige krijtverf met een poederachtige textuur. Abbondanza Antiquing Powder Dusty Rust is een 100% natuurlijk poeder om een gepatineerd of roestig effect te creëren.

Werkbeschrijving:

Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint.

Rendement: Dit is afhankelijk van de wijze van aanbrengen. Deze set is voldoende voor een totaal van ca. 2 m2. Maar vaak wordt dit effect op kleinere onderdelen van een meubel of object aangebracht en dan is het rendement uiteraard vele malen groter.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rusty Effect Voordeel Set
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat