Abbondanza vernis zijdeglans

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
vernis zijdeglans
Waardering:
98 % of 100
As low as € 14,95

Abbondanza zijdeglans vernis is een watergedragen, niet vergelende vernis op basis van polyurethaanacrylaat met ingebouwde verharder. Voor het afwerken van geverfde meubels en accessoires evenals houten meubels, muren en vloeren e.d. binnen of buiten. Vernis zijdeglans is geurarm, slijtvast, elastisch en snel drogend.

Rendement: ca. 12-15 m2 per liter

Een zijdeglanzende transparante, watergedragen vernis op basis van polyurethaanacrylaat met ingebouwde verharder.

Toepassing: voor het beschermen van een krijtverf- of glaceerlaag, hout, beton, steen, parket, linoleum, kurk, OBS platen, etc. binnen en buiten. Geschikt voor oppervlakken die normaal tot intensief worden belast. 

Werkwijze: aanbrengen met een synthetische kwast van goede kwaliteit of een lakviltroller. Aanbrengen in 2-3 lagen, afhankelijk van de ondergrond. Op vloeren minimaal 3 lagen. 

Bloedend hout: Houd rekening met de kans op verkleuren van een (lichtgekleurde) verflaag op bloedend hout zoals eiken of teakhout. Vernis kan namelijk kleurstoffen in bloedend hout evenals oude vlekken door vocht, nicotine, roet e.d. activeren. Een grondlaag schellak kan dit soort problemen voorkomen. Doe dan ook altijd eerst een test op een klein oppervlak!

Tip: heb je te maken met een bloedende houtsoort, dan kun je ook kiezen voor Abbondanza All-in-One paint & Primer. Dit gaat het bloeden van hout tegen, en bovendien is afwerken met vernis hierbij niet nodig. 

Droogtijden bij 20 C: stofdroog na 1 uur, tweede laag na ca. 6 uur, derde laag na ca. 12 uur.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abbondanza vernis zijdeglans
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat