Abbondanza Wax Pakket

Abbondanza Wax Pakket

Cadeau tip: wax pakket

Even een snelle en korte blogpost tussendoor. Want hier ben ik heel blij mee; we hebben een aantal superleuke pakketten voor je samengesteld. Ideaal om cadeau te geven en heerlijk om te krijgen. Dus dit vond ik wel een handige tip voor deze tijd van het jaar. We gaan tenslotte al langzaam maar zeker richting december (en tussen haakjes; zo’n pakket is ook nog eens lekker voordelig).

We trappen af met het Abbondanza Wax Pakket, maar er zijn nog meer leuke combinaties in de maak. Het wax pakket bestaat uit 1 blik Abbondanza Clear Wax, 1 blik Abbondanza antiek- kalk- of kleurwas naar keuze en 1 paar katoenen handschoenen.

De wax pakketten zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. De basis is altijd Clear Wax en die kun je combineren met Antiekwas, met kalkwas, of een van de colourwax tinten zoals Grey, Taupe, Black, Dark Grey, Olive, etc. En die handschoenen zijn ook echt handig! Ze zijn lekker om te dragen, heerlijk zacht en ze absorberen overtollige wax of verf. Ik gebruik ze zelf al jaren en ik zweer erbij, want zo houd ik m’n nagels en handen schoon tijdens het waxen.

Alles wordt natuurlijk zorgvuldig verpakt in een gezellige witte Abbondanza gift box. Extra leuk om cadeau te doen dus! Vanaf nu verkrijgbaar in de webwinkel. Shop ze hier >

Heb jij al iemand op het oog die je hier blij mee kunt maken?
Of ga je jezelf lekker zo’n pakketje cadeau geven?

xoxo
Mirjam

Bewaren

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *