Filmdebuut…

Nee, nee, ‘t is niet wat je denkt. Ik heb niet de hoofdrol gekregen in de nieuwste Paul Verhoeven film (het acteren laat ik aan mijn dochter over, die de toneelacademie doet in Gent). Maar ik ben al heel lang van plan om wat video’s te maken van verftechnieken en voordat het zover is heb ik maar eerst eens wat zitten spelen met foto’s en hier iets van gefabriceerd. Een echt filmpje is het dus nog niet geworden, het is maar een ieniemienie fragmentje en bestaat uit losse beelden, maar het is een beginnetje. Ik vond het er wel geinig uit zien, dus zeker voor herhaling vatbaar. Voor het filmpje heb ik foto’s gebruikt van een zandsteen-imitatie die ik een paar jaar geleden eens heb gemaakt. Veel plezier ermee, en als het een Oscar-nominatie wordt, mogen jullie allemaal mee naar de uitreiking.

Deel dit artikel

4 gedachten over “Filmdebuut…

  1. Kom Achterom

    OOh kom ik hier toch zo even bij een ras artiest om de hoek kijken!! wat mooi zeg!!
    Ik ben verkocht lijkt bentheim wel!! hihihi
    Ik ga je volgen hoor! super leuke en interessante site! leuk!!
    Ik wens je een heel fijn weekend en als je zin hebt kom dan ook eens bij mij achterom
    Yolanda

  2. Verrassend Goed!

    Geweldig filmpje en heerlijke muziek.
    Petje af, voor dit mooie resultaat. Het ziet er werkelijk fantastisch mooi uit. Wat je met verf en vakkundigheid al niet bereikt. Nou laat ons maar heerlijk meegenieten van alles wat je creeert. Gewoon doorgaan met filmpjes maken hoor.

    Vraagje: geef je ook cursussen of workshops?

    warme groet,
    Marianne

  3. Dani

    Leuk om te zien! Wat een werk zeg, het eindresultaat mag er wezen, maar tjonge tjonge wat een geduld moet je hebben om dat mooie effect voor elkaar te krijgen.
    Dikke pluim!
    Groetjes
    Dani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *