Mwah

En daarmee doel ik op de woonbeurs. Eigenlijk zeg ik het dan nog vriendelijk, want om eerlijk te zijn vond ik het behoorlijk tegenvallen. Too bad, want ik had me er zo op verheugd. Ik was er ook al in jaren niet geweest, dus ik dacht dat het dan wel weer eens leuk zou zijn. Wat ik vooral miste was ‘inspiratie’. Ik had gehoopt verrast te worden, geprikkeld en op ideeën gebracht. Maar eigenlijk was er niet veel nieuws onder de zon. Na nog geen twee uur rondlopen hadden we het allebei wel gezien.

Ik heb wel met veel plezier in Sjakies’ rondgelopen; stoer en kleurrijk met veel mooie vloerkleden en sloophouten lijsten. En ook het VTwonen huis vond ik wel verrassend. Een beetje eclectisch, stoer en met een knipoog.  Bij Neef Louis heb ik genoten van de prachtige industriële lampen.

woonbeurs-neef-louis

Daar heb ik wel een poosje kwijlend rondgelopen.

   woonbeurs-neef-louis2

Hier de stand van Neef Louis. We zagen elders op de beurs nog meer van die prachtige lampen. Oh man, ik wou dat ik een huis met zo’n prachtig hoog plafond had. Dan had ik zeker zo’n lamp hangen.

woonbeurs-entree-lampen

Deze lampen hingen bij de entree.

woonbeurs-oudeplank-lampen

En deze hingen bij de stand van ‘De oude plank’. Die zag er ook fantastisch uit.

woonbeurs-M

Bij deze M van Mirjam moest ik natuurlijk even poseren. Die had ik wel willen meenemen!

woonbeurs-letters

Ook letters en cijfers waren een terugkerend verschijnsel. Niet echt nieuw meer, maar het blijft natuurlijk leuk! Hierboven letters en tekens met licht erin. Maar ook letters van hout en staal zag je veel.

woonbeurs-101-koffers

Deze mooie stapel koffers stond in het 101-woonideeën huis. Geweldig zoiets; in plaats van een kast. Je moet er natuurlijk geen dingen in doen die je dagelijks nodig hebt 🙂 ‘Schat, pak jij even de vorken? Bruine koffer rechts onder.’

woonbeurs-ariadnemuur

Hier het blauwe ariadne at Home huis. Aan de buitenkant een spannend patchwork van allerlei prints. Ook binnen zag je veel blauw; effen muren in bijna paarsblauw, maar ook allerlei dessins en prints.

woonbeurs-ariadnemuur-mir

Oké nog even een gekke foto dan tot slot. Een stukje van de ariadne muur met een dame die gekke bekken trekt. Oh ja; en wat hebben we nou uiteindelijk gegeten? Niets met kortingsbonnetjes haha. We hadden trek toen we arriveerden (tja logisch na een reis van ruim 2 uur). We hebben toen direct een hapje genomen; voor Lief een kop koffie en een bruine baguette met roomkaas, voor mij een verse jus en een croissant (oké ik beken; met meerdere happen van de baguette roomkaas). En het enige cadeautje wat ik verder heb meegenomen was de verrassing van VT-wonen voor abonnees; een leuk mokkensetje. Het cadeautje van ariadne was ik vergeten op te halen 🙂

Deel dit artikel

6 gedachten over “Mwah

  1. Pingback: Verftechniek industriële lamp | Verftechnieken

  2. Loods 5

    Goed om te lezen (via Twitter hier terecht gekomen) wat men op onze stand heeft ervaren. Zoals je schrijft is het inderdaad onbegonnen een goed en passend beeld te geven van onze winkels. Er is teveel.. Dit jaar hebben we gewerkt met een thema rond ' zelf doen'; de stand was een uitvergroting van zo'n bouwpakketsetje (doorgaans uitgevoerd in plastic op ca. 25x10cm) in mat wit. De meubels en accessoires op de standvloer waren zogenaamd gespoten… misschien te ver gezocht? of zou zoiets uitsluitend mannen aanspreken? Hoe dan ook, volgend jaar weer iets bedenken en vergeet niet: betaalbaar houden als ontwerp en uitvoering! Dank in ieder geval voor jullie bezoek aan de woonbeurs en aan onze stand!

  3. vosges paris

    vorig jaar vond ik het heel verassend.. de huizen waar ik altijd naar uitkijk die van vt wonen en die van 101 waren beide wit maar heel verassend.. dit jar het 101 huis echt waardeloos.. ik zag helemaal niets dat ik niet kende of wat dan ook.. het vt huis was dan nog wel verassend.. Neef llouis stand heel gaaf maar ja dat zit hier vlakbij dus ik ken de echte winkel goed genoeg om verrast te zijn… ik vond 17,50 echt veel te duur voor wat het was en volgens mij mistte ik ook een hele hal!

  4. Judith

    Om héél eerlijk te zijn, ben ik er nog maar 2 keer geweest en beide keren vond ik de woonbeurs tegenvallen… vandaar dat het denk ik ook maar bij 2 keer gebleven is 🙂 Geef mij maar een goeie brocantemarkt haha!

  5. Hannekie

    ik ben vorig jaar nog geweest en ik zie inderdaad wel veel dezelfde dingen. de koffers vind ik wel heel gaaf zeg..maar inderdaad niet heel handig 🙂
    het blauw witte huis ziet er wel leuk uit…
    volgens mij klinkt de stand van loods 5 wel een beetje hetzelfde als vorig jaar
    reden om niet elk jaar te gaan dus…
    gr hannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *