Betaalmogelijkheden bij verftechnieken.nl

Je kunt afrekenen met iDeal, PayPal en Bancontact of middels een bankoverschrijving. Als je voor 18.00 uur met iDeal, PayPal of Bancontact hebt afgerekend, wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verzonden. 

Bankoverschrijving
Als je kiest voor betaling via een bankoverschrijving ontvang je na de bestelling een bevestigingsmail met de gegevens die je nodig hebt om het bedrag over te boeken. De bestelling wordt verzonden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Betalen met iDeal
Om gebruik te maken van iDeal maak je gebruik van internetbankieren bij je eigen bank. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen via PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je wereldwijd gemakkelijk, veilig en snel kunt betalen. Je kunt een betaling doen zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen die je met PayPal verricht.

Betalen via Bancontact
Bancontact/Mister Cash is de marktleider in elektronische betalingen in België. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken zowel on- als offline betalingen via Bancontact mogelijk.

Wat moet ik doen als er iets mis gaat tijdens het afrekenen?
Liep je computer vast tijdens het betaalproces? Heb je geen bevestigingsmail van ons ontvangen? Of weet je niet zeker of de betaling is geslaagd? Je kunt dit in je eigen internetbankieren omgeving nakijken. Bij twijfel, of voor andere vragen of problemen tijdens het bestellen, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

-