Betaalmogelijkheden bij verftechnieken.nl

Als vóór 18:00 uur hebt besteld en afgerekend via iDeal, PayPal, Klarna achteraf betalen, Bancontact, Sofort banking of Giropay wordt de bestelling nog dezelfde werkdag verzonden. Kies je voor een betaling middels bankoverschrijving dan wordt de bestelling verzonden zodra de betaling bij ons verwerkt is.    

Betalen met iDeal
Om gebruik te maken van iDeal maak je gebruik van internetbankieren bij je eigen bank. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen via PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je wereldwijd gemakkelijk, veilig en snel kunt betalen. Je kunt een betaling doen zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen die je met PayPal verricht.

Achteraf betalen met Klarna
Met Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig, je betaalt wanneer het jou uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. 

Betalen via Bancontact
Bancontact/Mister Cash is de marktleider in elektronische betalingen in België. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken zowel on- als offline betalingen via Bancontact mogelijk.

Sofort
Sofort Banking is een Europese betaalmethode waarbij je inlogt en betaalt in je eigen online bankomgeving. Sofort banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.

Giropay
Giropay is in Duitsland de meest populaire manier om online betalingen te doen en wordt bij 51% van alle online aankopen in Duitsland gebruikt.

Bankoverschrijving
Als je kiest voor betaling via een bankoverschrijving ontvang je na de bestelling een bevestigingsmail met de gegevens die je nodig hebt om het bedrag over te boeken. Let op: de bestelling wordt verzonden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, waardoor de levertijd bij deze optie iets langer is.  

Wat moet ik doen als er iets mis gaat tijdens het afrekenen?
Liep je computer vast tijdens het betaalproces? Heb je geen bevestigingsmail van ons ontvangen? Of weet je niet zeker of de betaling is geslaagd? Je kunt dit in je eigen internetbankieren omgeving nakijken. Bij twijfel, of voor andere vragen of problemen tijdens het bestellen, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.