De voordelen van verftechnieken.nl

Klantenservice

Prijzen
Bestellen en betalen

Verzendkosten en levertermijn
Vragen over je bestelling of betaling
Verzenden naar een ander adres of naar het buitenland
Ruilen, klachten of beschadigingen
Adviesvragen of contact met ons opnemen


Prijzen
Verftechnieken.nl is een consumentenwebsite. Alle genoemde prijzen zijn derhalve inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Bestelt u als bedrijf vanuit België en wilt u de btw laten verleggen? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen en uw bedrijfsgegevens door te geven voordat u uw bestelling plaatst.

Een bestelling plaatsen en afrekenen

Alle informatie over het plaatsen van een bestelling kun je vinden op de pagina bestellen en afrekenen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Je kunt afrekenen met IDEAL, Paypal, Bancontact (Belgische klanten) of via een bankoverschrijving. Als je kiest voor IDEAL, Bancontact of Paypal wordt je bestelling direct verwerkt, een bankoverschrijving duur iets langer. Meer informatie hierover vind je op de pagina bestellen en afrekenenWat zijn de verzendkosten?

Als je bestelt voor € 55,- of meer zijn de verzendkosten gratis! Voor overige bestellingen hanteren we een vast tarief van slechts € 5,95 binnen Nederland en € 10,50 voor België en Duitsland. Indien mogelijk wordt een bestelling als brievenbuspost verstuurd (maximaal formaat 38 x 26,5 x 3,2 cm). In dat geval zijn de portokosten afhankelijk van het gewicht. Zodra je een product toevoegt aan je winkelmandje, kun je klikken op de button ‘verzendkosten’ en weet je direct waar je aan toe bent.

Wat is de levertermijn?
Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur zijn besteld, verwerkt en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden. Voor verf garanderen wij een verwerking tot 17.30 uur. Maar in de meeste gevallen kunnen ook verfbestellingen tot 18.00 uur worden afgehandeld. Let wel; dit geldt voor betalingen met IDEAL, Bancontact en Paypal. Als je kiest voor een bankoverschrijving wordt je bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is. Klik hier om het leverschema te bekijken >

Let op: wij zijn voor wat betreft de levering en verzending uiteraard afhankelijk van PostNL!
Heb je een een klusdag ingepland en wil je zeker weten dat je die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat je de producten tijdig bestelt en reken voor de zekerheid op een dag extra levertijd. Zoals gezegd zijn wij voor wat betreft de levering mede afhankelijk van derden en een vertraging mag dan wel zeldzaam zijn, onmogelijk is het niet. Vragen over je bestelling of betaling?

Heb je een bestelling geplaatst en heb je hier nog vragen of opmerkingen over? Of treedt er een probleem op tijdens de betaling? Neem dan gerust contact op. Op deze  pagina vind je alle informatie over het bestelproces en onze contactgegevensKan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Ja dat is mogelijk. Je kunt tijdens het bestelproces een ander afleveradres invullen. Ook kun je gebruik maken van onze extra service PostNL Pakjegemak. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina verzenden en verzendkosten

Kan ik jullie ook bezoeken of kan ik producten afhalen?
Verftechnieken.nl is een online bedrijf zonder fysieke winkel, dus dat is niet mogelijk. Maar zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn we uiteraard bereikbaar voor adviezen of vragen. We houden het dus graag persoonlijk.

Verzending naar het buitenland
Voor informatie over verzending naar het buitenland en de verzendkosten hiervan verwijzen we je naar de pagina verzenden en verzendkostenRuilen en retourneren

Op alle aankopen bij verftechnieken.nl geldt de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Meer informatie over het retourneren van artikelen kun je vinden op de pagina retourneren

Wat te doen als ik een verkeerd product heb ontvangen of als mijn pakket beschadigd is?
Je verzoeken je om beschadigingen of een fout in de bestelling binnen 48 uur na ontvangst te melden. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina retourneren

Wat te doen als een kleur tegenvalt?
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij altijd eerst een kleurstaal of een testpotje te bestellen. Kleuren op je beeldscherm wijken namelijk af van de werkelijkheid en in sommige gevallen kan dat een behoorlijk verschil opleveren. Beeldschermen werken met drie kleuren (RGB) en het is dan ook zeer lastig om de subtiele tinten en nuances van onze verf digitaal natuurgetrouw weer te geven. Een eenmaal geopend of gebruikt blik verf is door ons helaas niet meer verkoopbaar en valt daarom buiten de voorwaarden van de wettelijke zichttermijn. Uiteraard staat dit los van omstandigheden waar er sprake is van een fout van onze kant. Dit houdt in dat de kleur (na droging en aangebracht in 2 lagen na een juiste voorbehandeling) niet overeenkomt met de desbetreffende kleur op de handgeschilderde kleurwaaier of kleurstalen.Advies nodig?

Wil je advies over een verfklus of heb je een technische vraag? We verzoeken je vriendelijk eerst een kijkje te nemen op onze themapagina's. Op deze pagina's vind je uitgebreide stap voor stap werkbeschrijvingen, tips en adviezen. Inclusief voorbeelden en linken naar de gebruikte producten!


Er zijn themapagina's over de volgende onderwerpen:
whitewash
greywash-vergrijzen & old wood effect
werken met Krijtverf
werken met Milk Paint
patineren
craqueleren
doorschuren (verweerde look geven)
sjabloneren
meubels restylen met krijtverf


Mocht je hier niet vinden wat je zoekt dan kun je contact met ons opnemen.Disclaimer
Wij doen ons uiterste best een zo goed mogelijk advies te geven en alle technieken op de website zijn in de praktijk door ons getest. Echter, het is natuurlijk niet mogelijk om alle mogelijke ondergronden en situaties in de werkbeschrijvingen op te nemen. Ook zijn wij niet aanwezig bij de applicatie en kunnen je daar dus niet altijd in bijstaan. Mede daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van producten of de toepassing van technieken. Ons basisadvies is; lees altijd goed de gebruiksaanwijzingen, neem alle veiligheidsmaatregelen in acht en maak altijd een proefvlak om producten en technieken vooraf uit te testen. Dit geldt zeker voor grote oppervlakken en omstandigheden waarbij een duurzaam resultaat extra belangrijk is!


-