De voordelen van verftechnieken.nl

Voorwaarden voor het retourneren van artikelen

Wat te doen bij met een verkeerd of beschadigd product
Controleer na ontvangst van het artikel of het juiste artikel is geleverd en of het onbeschadigd is. Mocht dit niet het geval zijn, of is de bestelling niet compleet, meld ons dit dan binnen 48 uur na ontvangst via bovenstaand e-mailadres.

14 dagen zichttermijn (herroepingsrecht)
Artikelen mogen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling.
LET OP: De zichttermijn is niet van toepassing op testpotjes, kleurstalen en virtuele producten zoals e-books en tutorials.

Retourvoorwaarde

Een geretourneerd artikel wordt uitsluitend geaccepteerd als het ongeopend en ongebruikt, in de originele en onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd. Een eenmaal geopend blik kan alleen worden geretourneerd als er sprake is van een aantoonbare fout van onze kant. Dit houdt in dat de kleur (na droging en in 2 lagen aangebracht na een juiste voorbehandeling) niet overeenkomt met de desbetreffende kleur op de handgeschilderde kleurwaaier of kleurstalen. Wij kunnen dan ook géén retouren in behandeling nemen aan de hand van een vermeende afwijking t.o.v. de beeldschermafbeeldingen of productomschrijving. Wij adviseren daarom altijd eerst een kleurstaal of testpotje te bestellen alvorens over te gaan tot het bestellen van verf. Meer hierover kun je lezen op deze pagina

Goed om te weten over kleuren
De verf is in natte toestand altijd lichter dan de gedroogde verf.
Pas als de verf is aangebracht (goed dekkend en volledig opgedroogd) is de kleur te beoordelen.
Kleuren lijken op een groot oppervlak altijd lichter c.q. helderder dan op een klein kleurstaaltje.

Hoe stuur je een artikel retour?

Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour gemeld te worden middels een mail naar klantenservice@verftechnieken.nl

De factuur (of een kopie hiervan) en een volledig ingevuld retourformulier moeten worden meegestuurd in de verpakking. Download en print hier het retourformulier. (Of gebruik het modelformulier onderaan de pagina)

Het artikel dient goed te worden verpakt en verzonden te worden naar het op het retourformulier aangegeven retouradres. Wij adviseren je hiervoor het originele verpakkingsmateriaal of een soortgelijke deugdelijke verpakking te gebruiken.

Het geretourneerde artikel kan uitsluitend worden geaccepteerd als het ongebruikt, in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking, binnen de zichttermijn, wordt teruggestuurd. Indien een product beschadigd of met gebruikssporen retour komt wordt alleen de restwaarde vergoed.

Artikelen kunnen worden geretourneerd via PostNL of een andere pakketdienst. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van de geretourneerde artikelen. Vraag dan ook altijd om een Track & Trace code, want hiermee kun je het verzendtraject van het pakket volgen en zien wanneer het pakket is afgeleverd. De verzendkosten van het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

Hoe wordt het bedrag gecrediteerd?

Zodra wij het artikel in deugdelijke staat hebben ontvangen, zullen wij het retourbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel, terugstorten op hetzelfde rekeningnummer c.q. Paypal account waarmee de betaling is gedaan.

Artikelen ruilen

Producten rechtstreeks omruilen is helaas niet mogelijk. Indien je een product wilt ruilen kun je de retourprocedure volgen zoals hierboven is beschreven. Meld dus via de mail dat je het artikel wilt retourneren en stuur dit artikel volgens de instructies terug. Het gewenste artikel kun je vervolgens bestellen in de webshop.Je bent niet verplicht om het formulier op onze website te dowloaden en te printen.
Wel ben je verplicht om ons op ondubbelzinnige wijze kenbaar te maken dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht.
Je kunt bijvoorbeeld het modelformulier hieronder overschrijven en dit toevoegen aan de retourzending.

Modelformulier om gebruik te maken van het herroepingsrecht

Hierbij deel ik u mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:
(omschrijving goederen)

 

Besteld op datum:

 

Bestelnummer:

 

Naam consument:

 

Adres consument:

 

Datum:

 

Handtekening van consument:

-