Retourinformatie verftechnieken.nl

Retourtermijn

Je hebt het recht om binnen 14 dagen af te zien van je aankoop en een product te retourneren, mits dit ongeopend en ongebruikt is en nog in de oorspronkelijke gesealde verpakking zit. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. We verzoeken je het artikel retour te melden via de mail voordat je de producten terugstuurt.

Let op: op onderstaande producten is het herroepingsrecht NIET van toepassing:


* Kleurstalen, kleurkaarten en testpotjes;
* Digitale download producten zoals e-books en tutorials;
* Onderdelen uit een DIY pakket of voordeelpakket;
* Producten 'op maat' zoals afwijkende verpakkingsformaten, Ralkleuren, kleuren uit de oude collectie, etc.
We verzoeken je vriendelijk deze producten niet terug te sturen, aangezien ze niet worden gecrediteerd.

Beschadigingen of verkeerd geleverde artikelen

Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om problemen met een beschadigd of verkeerd geleverd product op te lossen. Controleer alstublieft na ontvangst van het artikel direct of het juiste artikel is geleverd en of dit in goede staat is. Mocht dit niet het geval zijn, meld de schade of foute levering dan binnen 48 uur na ontvangst via klantenservice@verftechnieken.nl

Verkeerde kleur?

Soms wordt er gedacht dat er een verkeerde kleur is verzonden. Meestal wordt dit misverstand veroorzaakt door het feit dat verf in natte toestand behoorlijk lichter oogt dan eenmaal opgedroogd. Je ziet dus pas na droging van twee dekkende lagen de kleur zoals deze behoort te zijn. Een kleur zal ook bijna altijd afwijken van de kleur zoals deze op je beeldscherm of smartphone wordt weergegeven. Dit komt doordat alle soorten en merken computerbeeldschermen en smartphones weer andere kleurinstellingen hebben. Om teleurstellingen en vergissingen te voorkomen adviseren wij dan ook om vooraf een kleurstaal of testpotje te bestellen. Geopende blikken c.q. gebruikte verf kun je namelijk niet retourneren. Je ontvangt bij de aanschaf van testers of kleurstalen altijd een kortingscode die je kunt gebruiken bij de bestelling van de verf.

Een product ruilen?

Wil je een product omruilen voor een ander product? Je kunt in dat geval het bestelde product conform onze voorwaarden binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren. Voor het gewenste product plaatst je dan een nieuwe bestelling in onze webwinkel.

Hoe retourneer ik een product?

Stap 1: Meld het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour via klantenservice@verftechnieken.nl
Zo weten wij dat de retourzending onderweg is. Je hoeft niet op een reactie te wachten.

Stap 2: Vul het retourformulier in en stuur dit mee met de retourzending. Klik hier om het retourformulier te downloaden

Stap 3: Verzend het artikel goed verpakt naar: Verftechnieken, Groningerstraat 71, 9401 BJ te Assen.

Artikelen kunnen worden geretourneerd via PostNL of een andere pakketdienst naar keuze. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van de geretourneerde artikelen. Vraag dan ook altijd om een Track en Trace code, want hiermee kun je het verzendtraject van het pakket volgen en zien wanneer het pakket is afgeleverd. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Hoe en wanneer wordt het bedrag gecrediteerd?
Wij zullen het te crediteren bedrag binnen 14 dagen terugstorten op het rekeningnummer waarmee de betaling is gedaan. Een artikel dient ongebruikt, ongeopend en in de originele gesealde en onbeschadigde verpakking te worden teruggestuurd. Mochten er beschadigingen of gebruikssporen zijn ontstaan dan kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen.

Let op: geopende en/of gebruikte artikelen, testers of andere producten die niet onder de retourregeling vallen zullen niet worden gecrediteerd. We verzoeken je dan ook om ze niet op te sturen.

Ben je niet in de gelegenheid om het retourformulier te downloaden of te printen?
Je kunt in dat geval de tekst uit het onderstaande modelformulier zelf overschrijven, voorzien van je gegevens en toevoegen aan de retourzending.

 

MODELFORMULIER HERROEPINGSRECHT

Hierbij deel ik u mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:

 

..................................................................... (omschrijving goederen)

 

Besteld op datum:

 

Bestelnummer:

 

Naam consument:

 

Adres consument:

 

Datum:

 

Handtekening van consument: