De voordelen van verftechnieken.nl

Voorwaarden voor het retourneren van artikelen

Herroepingsrecht - retourneren van artikelen

Je hebt het recht om binnen 14 dagen af te zien van de aankoop en een product te retourneren. De herroepingstermijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel.

Hoe maak je gebruik van je herroepingsrecht?

1: Meld het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour via klantenservice@verftechnieken.nl
   
2: Download en print hier het retourformulier of gebruik het modelformulier onderaan de pagina.

3: Verzend het artikel goed verpakt naar het retouradres (Groningerstraat 71 a, 9401 BJ te Assen). Je kunt de adresgegevens ook vinden op het retourformulier en op de factuur die je bij je bestelling hebt ontvangen. Tip: gebruik het originele verpakkingsmateriaal of een andere deugdelijke verpakking.

Artikelen kunnen worden geretourneerd via PostNL of een andere pakketdienst naar keuze. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van de geretourneerde artikelen. Vraag dan ook altijd om een Track & Trace code, want hiermee kun je het verzendtraject van het pakket volgen en zien wanneer het pakket is afgeleverd. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

Hoe en wanneer wordt het bedrag gecrediteerd?

Wij zullen het retourbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten op hetzelfde rekeningnummer c.q. PayPal account waarmee de betaling is gedaan. Mochten er beschadigingen of gebruikssporen zijn ontstaan omdat je het product hebt gebruikt op een manier die verder gaat dan nodig is om het te kunnen beoordelen (dus verder dan je in een winkel zou kunnen of mogen doen) dan kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen. 

Op welke producten is het herroepingsrecht niet van toepassing?

De zichttermijn is niet van toepassing op virtuele producten zoals e-books en tutorials en op kleurstalen en testpotjes.

Beschadigingen of verkeerd geleverde artikelen

Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om problemen met een beschadigd of verkeerd geleverd product op te lossen. Controleer alstublieft na ontvangst van het artikel direct of het juiste artikel is geleverd. Mocht dit niet het geval zijn, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst via klantenservice@verftechnieken.nl

Tip over verfkleuren

Soms wordt er ten onrechte gedacht dat er een verkeerde kleur is verzonden. Meestal wordt dit misverstand veroorzaakt door het feit dat verf in natte toestand anders (en veel lichter) oogt dan eenmaal opgedroogd. Beoordeel dus de kleur na droging. Tip: om teleurstelling te voorkomen adviseren wij nadrukkelijk om een kleurstaal of testpotje te bestellen vóórdat je over gaat tot het bestellen van verf.  *) Het is niet verplicht om het formulier op onze website te gebruiken.

Wel ben je verplicht om ons op ondubbelzinnige wijze kenbaar te maken dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je kunt bijvoorbeeld de tekst uit het modelformulier hieronder overschrijven, invullen en toevoegen aan de retourzending. Het modelformulier vind je ook in de bevestigingsmail die je ontvangt na de bestelling.

Modelformulier om gebruik te maken van het herroepingsrecht

Hierbij deel ik u mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:


..................................................................... (omschrijving goederen)

 

Besteld op datum:

 

Bestelnummer:

 

Naam consument:

 

Adres consument:

 

Datum:

 

Handtekening van consument:

-