LET OP: ACTUELE VERZENDINFORMATIE I.V.M. CORONA MAATREGELEN

Wij verzenden alle bestellingen op werkdagen vóór 18:00 nog dezelfde dag, conform ons standaard leverschema. Desondanks merken we dat er momenteel door drukte vertragingen ontstaan bij PostNL. We raden u aan hier rekening mee te houden.

Vanwege deze vertragingen raden we u aan om bij de verzendopties de keuze voor een specifieke afleverdatum te negeren. Wij zullen alle pakketten dezelfde werkdag verzenden om nog verdere vertraging te voorkomen. 

Via de track & trace link die u van ons ontvangt kunt u de status van uw levering volgen. Heeft u geen mail ontvangen? Kijkt u dan even in uw spambox. Let op: het is mogelijk dat in uw track & trace informatie staat dat PostNL de zending nog niet heeft ontvangen, terwijl het pakket wel door PostNL is opgehaald. Dit gebeurt als de pakketten wel zijn aangekomen, maar nog niet zijn gescand in het sorteercentrum. 

Brievenbuspost: Als u alleen testpotjes of kleurstalen heeft besteld verzenden wij dit normaliter als brievenbuspost, in dat geval is de track & trace link niet van toepassing. Ook de opties avondbezorging, bezorging op een PostNl locatie, of op een specifieke dag zijn niet relevant. 

Standaard leverschema:
Bestelingen die op werkdagen vóór 18.00 uur zijn verwerkt en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden*. Dit is van toepassing voor alle betaalopties, met uitzondering van bankoverschrijvingen. Indien u kiest voor een bankoverschrijving wordt de bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Bestelling geplaatst op maandag tot en met vrijdag vóór 18:00 uur: levering de volgende dag
Bestelling geplaatst op vrijdag na 18:00 uur en in het weekend: wij pakken dit in op maandag en de levering is op de dinsdag erna.

Komt de bezorgdag u niet goed uit? U kunt tijdens het plaatsen van uw bestelling een andere bezorgdag aangeven, of kiezen voor avondbezorging. 

* Wij zijn voor wat betreft de levering afhankelijk van onze bezorgpartner PostNL. Mochten er bij PostNL om welke reden dan ook vertragingen ontstaan, dan hebben wij hier helaas geen invloed op. Ook kan het voorkomen dat een verfbestelling die vlak voor 18:00 uur wordt geplaatst niet meer tijdig of volledig kan worden verwerkt en verzonden. In dat geval ziet u tijdens het invoeren van uw bestelling dat de leverdag opschuift naar de eerstvolgende werkdag.

Klus gepland? Bestel dan tijdig!
In sommige plaatsen of wijken komt PostNL pas aan het eind van de middag langs. Heeft u dus een klusdag ingepland of een schilder besteld en wilt u zeker weten dat u die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat u tijdig de bestelling plaatst.

Ophalen in ons magazijn in Assen is momenteel niet mogelijk