Levertijd van je bestelling bij verftechnieken.nl

Leverschema verftechnieken.nl

Bestelingen die op werkdagen vóór 18.00 uur zijn verwerkt en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden*. Dit is van toepassing voor alle betaalopties, met uitzondering van bankoverschrijvingen. Indien u kiest voor een bankoverschrijving wordt de bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Bestelling geplaatst op maandag tot en met vrijdag voor 18:00 uur: levering de volgende dag
Bestelling geplaatst op zaterdag en zondag: levering op de dinsdag erna.

Klus gepland? Bestel dan tijdig!

*Wij zijn voor wat betreft de levering en verzending uiteraard afhankelijk van onze bezorgpartner PostNL. Ook kan het voorkomen dat een verfbestelling die vlak voor 18:00 uur wordt geplaatst niet meer tijdig of volledig kan worden verwerkt en verzonden. In dat geval ziet u tijdens het invoeren van uw bestelling dat de leverdag opschuift naar de eerstvolgende werkdag. Heeft u dus een klusdag ingepland of een schilder besteld en wilt u zeker weten dat u die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat u tijdig de bestelling plaatst en reken voor de zekerheid op een dag extra levertijd.

Afhalen
Indien gewenst kunt u een bestelling op werkdagen na 13:00 uur komen afhalen bij ons magazijn in Assen. Wij verzoeken u in dat geval de bestelling via de webshop te plaatsen en af te rekenen. Stuurt u ons direct daarna even een mailtje, dan houden we de bestelling vast en zorgen wij dat het pakket voor u klaar wordt gezet. Uiteraard boeken we in dat geval de eventueel berekende verzendkosten terug.