Levertijd van je bestelling bij verftechnieken.nl

 

LET OP: VERTRAGINGEN BIJ POST.NL

Post.nl geeft aan dat het hen door de extra vrije dagen (Pinksterweekend) niet lukt om alle pakketten tijdig te bezorgen. Helaas betekent dit dat ook onze leveringen vertraging kunnen oplopen. Meer informatie vindt u op de website van post.nl

Leverschema:

Bestelingen die op werkdagen vóór 18.00 uur zijn verwerkt en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden*. Dit is van toepassing voor alle betaalopties, met uitzondering van bankoverschrijvingen. Indien u kiest voor een bankoverschrijving wordt de bestelling pas verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Bestelling geplaatst op maandag tot en met vrijdag voor 18:00 uur: levering de volgende dag
Bestelling geplaatst op zaterdag en zondag: levering op de dinsdag erna.

* Klus gepland? Bestel dan tijdig!
Wij zijn voor wat betreft de levering en verzending uiteraard afhankelijk van onze partner PostNL. Ook kan het voorkomen dat een verfbestelling die vlak voor 18:00 uur wordt geplaatst niet meer tijdig of volledig kan worden verwerkt en verzonden. In dat geval ziet u tijdens het invoeren van uw bestelling dat de leverdag opschuift naar de eerstvolgende werkdag. Heeft u dus een klusdag ingepland of een schilder besteld en wilt u zeker weten dat u die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat u tijdig de bestelling plaatst en reken voor de zekerheid op een dag extra levertijd.

Afhalen: als u uw bestelling wilt afhalen, kunt u uw pakket tussen 13:00 en 18:00 uur in ons magazijn in Assen ophalen. We verzoeken u hierover per mail met ons een afspraak te maken zodat wij uw bestelling tijdig kunnen klaarzetten. Eventueel berekende verzendkosten kunnen dan ook door ons worden gecrediteerd. N.B.: In ons magazijn is geen kassa of pinautomaat aanwezig. We verzoeken u daarom vooraf via de webshop te bestellen en te betalen.

 

-