Verftechnieken.nl leverschema:
Bestelingen die op werkdagen vóór 18.00 uur zijn verwerkt en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden. 

Bestelling geplaatst op maandag tot en met vrijdag vóór 18:00 uur: levering de volgende dag * 
Bestelling geplaatst op vrijdag na 18:00 uur en in het weekend: wij pakken dit in op maandag en de levering is op de dinsdag erna * 

Komt de bezorgdag u niet goed uit? U kunt tijdens het plaatsen van uw bestelling een andere bezorgdag aangeven, of kiezen voor avondbezorging (met uitzondering van brievenbuspost).

Via de PostNL track & trace link die u automatisch via de mail ontvangt kunt u de status van de levering volgen. Heeft u geen mail en track & trace link ontvangen? Kijkt u dan even in uw spambox en/of neem contact met ons op. Let op: het is mogelijk dat in uw track & trace informatie staat dat PostNL de zending nog niet heeft ontvangen of verwerkt. In dat geval is het pakket al wel door PostNL bij ons opgehaald, maar nog niet gescand in het sorteercentrum. 

Brievenbuspost: Als u alleen testpotjes of kleurstalen heeft besteld verzenden wij dit normaliter als brievenbuspost, in dat geval is de track & trace link niet van toepassing. Ook de opties avondbezorging, bezorging op een PostNl locatie, of op een specifieke dag zijn niet relevant. 

* Wij zijn voor wat betreft de levering afhankelijk van onze bezorgpartner PostNL. Mochten er bij PostNL om welke reden dan ook vertragingen ontstaan, dan hebben wij hier helaas geen invloed op. Ook kan het voorkomen dat een verfbestelling die vlak voor 18:00 uur wordt geplaatst niet meer tijdig of volledig kan worden verwerkt en verzonden. In dat geval ziet u tijdens het invoeren van uw bestelling dat de leverdag opschuift naar de eerstvolgende werkdag.

Klus gepland? Bestel dan tijdig!
Heeft u een klusdag of weekend ingepland of heeft u een schilder besteld en wilt u zeker weten dat u die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat u tijdig de bestelling plaatst.

Ophalen in ons magazijn in Assen is niet mogelijk