Onze levertijden
Op een werkdag voor 17:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Naar welke landen leveren wij? 
Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland.

Levertijden:
Bestellingen die zijn geplaatst op maandag tot en met vrijdag vóór 17.30 uur, worden nog dezelfde dag verzonden.
Bestelling die zijn geplaatst op vrijdag na 17:30 uur en in het weekend, worden op maandag verwerkt en verzonden.
Normaliter wordt uw bestelling de dag na verzending bezorgd * 

Pakket volgen
Zodra de bestelling door ons wordt verwerkt ontvang je via het opgegeven mailadres een track & trace link waarmee je de status van de levering kunt volgen. Ontvang je geen bevestigingsmail of track & trace link? Kijk dan even in de spam en/of neem contact met ons op. Staat er in de track & trace informatie dat PostNL de zending nog niet heeft ontvangen of verwerkt? Dit betekent dat PostNL de zending nog niet heeft gescand in het sorteercentrum.

Let op: Vanaf 1 juli 2022 werkt PostNL niet meer met de bekende 'niet-thuis briefjes'. Voortaan informeert PostNL haar klanten digitaal via de mail of via een PostNL-account. Kijk voor meer informatie of voor het aanmaken van een PostNL account op de website: postnl.nl/onlinevolgen 

Brievenbuspost: Kleine producten zoals testpotjes, kleurstalen, kleine kwasten of sommige stencils, worden als brievenbuspost verzonden. In dat geval is de track & trace link niet geldig. Ook opties als avondbezorging, bezorging op een PostNl locatie, of op een specifieke dag, zijn bij brievenbuspost niet van toepassing. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven, je bestelling wordt door de postbode in je brievenbus afgeleverd.

Klus gepland? Bestel tijdig!
Heb je een klusdag of weekend ingepland of heb je een schilder besteld en wil je er zeker van zijn dat je die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat je tijdig de bestelling plaatst. 

* Wij zijn voor wat betreft de levering afhankelijk van onze bezorgpartner PostNL. Mochten er bij PostNL om welke reden dan ook vertragingen ontstaan, dan hebben wij hier helaas geen invloed op. 

N.B.: Ophalen in ons magazijn in Assen is niet mogelijk. Wij werken uitsluitend online en we hebben geen fysieke winkel of afhaalpunt.

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis

Bestellingen die zijn geplaatst op maandag tot en met vrijdag vóór 17.30 uur, worden nog dezelfde dag verzonden. Bestelling die zijn geplaatst op vrijdag na 17:30 uur en in het weekend, worden op maandag verwerkt en verzonden. Normaliter wordt uw bestelling de dag na verzending bezorgd.*

Kleurstalen versturen we in een envelop, als brievenbuspost. In dat geval is de track & trace link niet geldig en ook opties als avondbezorging, bezorging op een PostNl locatie, of op een specifieke dag, zijn hierbij niet van toepassing. 

Pakket volgen

1: Direct na het afronden van je bestelling en de betaling ontvang je via het opgegeven mailadres een bevestigingsmail.

2: Op het moment dat de bestelling door ons wordt verwerkt ontvang je automatisch via PostNL een track & trace link waarmee je de status van de levering kunt volgen. Staat er in de track & trace informatie dat PostNL de zending nog niet heeft ontvangen of verwerkt? Dit betekent dat PostNL de zending nog niet heeft gescand in het sorteercentrum.

Geen mail ontvangen?

Ontvang je geen bevestigingsmail of track & trace link? Kijk dan even in de spam en/of neem contact met ons op. Misschien heb je een typfoutje gemaakt in je mailadres. Omdat PostNL je via de mail op de hoogte houdt van de levering is het van belang om hier goed op te letten. TIP: maak een PostNL-account aan zodat je altijd en overal je zending kunt volgen. 

Niet thuis?

Met ingang van 1 juli 2022 heeft PostNL de 'niet-thuis briefjes' afgeschaft. Vanaf die datum informeert PostNL haar klanten uitsluitend nog digitaal via de mail of via een PostNL-account. Ook kun je online je bezorgmoment wijzigen en je bezorgvoorkeuren doorgeven. Het is daarom handig om een PostNL-account aan te maken. Daarmee kun je je pakket altijd volgen, ook in de PostNL-app.

Wij verzenden zoals gezegd alle bestellingen die op een werkdag voor 17:30 zijn geplaatst daadwerkelijk ook nog diezelfde dag! We raden je dan ook aan om daar rekening mee te houden.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL punt waar het de volgende dag kan worden afgehaald. Daar blijft het pakket maximaal een week liggen! Daarna wordt het teruggestuurd naar de afzender. Houd daarom je mail in de gaten, volg de verzendinformatie via de track & trace link en/of maak een PostNL-account aan. Kijk voor meer informatie of voor het aanmaken van een PostNL account op de website: https://www.postnl.nl/campagnes/online-pakket-volgen/

TIP: Klus gepland? Bestel tijdig!

Heb je een klusdag of weekend ingepland of heb je een schilder besteld en wil je er zeker van zijn dat je die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat je tijdig de bestelling plaatst. 

 

N.B.: Ophalen in ons magazijn in Assen is helaas niet mogelijk. Wij werken uitsluitend online en we hebben geen fysieke winkel of afhaalpunt.


* Wij zijn voor wat betreft de levering afhankelijk van onze bezorgpartner PostNL. Mochten er bij PostNL om welke reden dan ook vertragingen ontstaan, dan hebben wij hier helaas geen invloed op. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat