Levertijd van je bestelling bij verftechnieken.nl

De onderstaande levertijden gelden voor bestellingen die worden afgerekend met IDeal, Bancontact en PayPal. Als u kiest voor een bankoverschrijving wordt de bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Afhalen: als u kiest voor afhalen in Assen, kunt u uw bestelling nog diezelfde werkdag tussen 13:00 en 18:00 uur in ons magazijn ophalen. N.B.: Wij hebben geen reguliere winkel met een kassa of pinautomaat. We verzoeken u daarom via de webshop te bestellen en te betalen.

Bezorgen: bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur zijn verwerkt en betaald, worden nog dezelfde dag verzonden.

Verf bestellingen: voor verf garanderen wij een verwerking tot 17.30 uur. Maar in de meeste gevallen lukt het ons om alle verfbestellingen tot 18.00 uur ook af te handelen.

Tip: Wij zijn voor wat betreft de levering en verzending uiteraard mede afhankelijk van PostNL. Het tijdstip van levering zal per stad en/of wijk verschillen. Heb je een klusdag ingepland of een schilder besteld en wil je zeker weten dat je die dag de verf in huis hebt? Zorg dan dat je tijdig de bestelling plaatst en reken voor de zekerheid op een dag extra levertijd.

Leverschema:

Bestelling geplaatst op maandag tot en met vrijdag voor 18:00 uur: levering de volgende dag
Bestelling geplaatst op zaterdag en zondag: levering op de dinsdag erna.

-