Verzendkosten pakketten en brievenbuspost

  • Bestellingen vanaf € 70,- in Nederland en België: GRATIS verzending
  • Brievenbuspost: standaard portokosten afhankelijk van gewicht
  • Bestellingen onder de € 70,- binnen Nederland: € 5,95
  • Bestellingen onder de € 70,- naar België: € 6,95

Levering naar overige landen binnen Europa
Voor levering naar overige landen binnen de zogenaamde Eur1 zone brengen wij de reguliere PostNL verzendkosten in rekening. Deze zijn afhankelijk van het land en het gewicht.

Landen in de Eur1 zone zijn: België, Luxemburg, Denemarken (exclusief Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (inclusief Corsica en Monaco), Italië (exclusief San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (inclusief. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (exclusief Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden.

Wij verzenden niet naar de zogenoemde tariefzones Eur2 en Eur3 van PostNL omdat hiervoor een douaneverklaring is vereist, er onvoorziene extra kosten in rekening moeten worden gebracht en speciale eisen worden gesteld aan het maximale gewicht.

Brievenbuspost
Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zal een bestelling, als het formaat en de prijs van het product dit toelaten, automatisch als brievenbuspakketje worden verzonden. De portokosten van brievenbuspost zijn afhankelijk van het gewicht, maar uiteraard altijd lager dan de kosten voor het verzenden van een pakket. Het maximale brievenbusformaat is 38 x 26,5 x 3,2 cm, tot een gewicht van 2 kg. Als het totale volume of de waarde van de bestelling te groot wordt, zal het geheel automatisch als pakket worden verzonden. Bestelt u alleen testpotjes, kleurstalen, kwasten of andere kleine voorwerpen dan kunt u er van uitgaan dat uw bestelling in de brievenbus wordt afgeleverd.
Geen track & trace: Omdat enveloppen door PostNL niet worden gescand is de track & trace code in dit geval niet van toepassing!

Afhalen: Klik hier voor meer info over afhalen