Bezorgkosten pakketten en brievenbuspost

  • Bestellingen vanaf € 80,- GRATIS verzending
  • Bestellingen onder de € 80,- binnen Nederland: € 5,95
  • Bestellingen onder de € 80,- naar België en Duitsland: € 6,95
  • Brievenbuspost: standaard portokosten afhankelijk van gewicht en land van bestemming

Naar welke landen leveren wij? 
Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland.

Brievenbuspost
Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zal een bestelling, als het formaat en de prijs van het product dit toelaten, automatisch als brievenbuspakketje worden verzonden. De portokosten van brievenbuspost zijn afhankelijk van het gewicht, maar altijd lager dan de kosten voor het verzenden van een pakket.

Het maximale brievenbusformaat is 38 x 26,5 x 3,2 cm, tot een gewicht van 2 kg. Als het totale volume of de waarde van de bestelling te groot wordt, zal het geheel automatisch als pakket worden verzonden. Bestelt u alleen testpotjes, kleurstalen, of andere kleine en platte voorwerpen dan kunt u er van uitgaan dat uw bestelling in de brievenbus wordt afgeleverd.

Let op: geen track & trace voor brievenbuspost! 
Omdat enveloppen door PostNL niet worden gescand is de track & trace code voor brievenbuspost niet van toepassing en u kunt deze dan ook negeren. Ook de opties avondbezorging en levering op een PostNL locatie of op een andere dag zijn niet van toepassing. 

Bezorgkosten pakketten en brievenbuspost

 
Bestellingen vanaf € 100,- GRATIS verzending
Bestellingen onder de € 100,- binnen Nederland t/m 10 kg: € 6,95 t/m 23 kg € 13,90
Bestellingen onder de € 100,- naar België en Duitsland standaard pakket t/m 2 kg: € 12,50 t/m 5 kg € 19,50 t/m 10 kg € 25,00 t/m 20 kg € 34,50
Brievenbuspakje vanaf € 4,25
Brievenbuspost (alleen kleurstalen): portokosten afhankelijk van gewicht en land van bestemming vanaf € 1,03

Brievenbuspakje en brievenbuspost

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zal een bestelling, als het formaat en de prijs van het product dit toelaten, automatisch in een envelop of als brievenbuspakketje worden verzonden. Het maximale brievenbusformaat is 38 x 26,5 x 3,2 cm, tot een gewicht van 2 kg. Als het totale volume of de waarde van de bestelling te groot wordt, zal het geheel automatisch als standaard pakket worden verzonden. 

Geen track & trace voor enveloppen! 

Omdat enveloppen door PostNL niet worden gescand is de track & trace code bij de verzending van kleurstalen niet van toepassing en je kunt deze dan ook negeren. Ook de opties 'avondbezorging' en levering op een PostNL locatie of op een andere dag zijn in dat geval niet van toepassing. 

Wij leveren momenteel aan Nederland, België en Duitsland

N.B.: Ophalen in ons magazijn in Assen is helaas niet mogelijk. Wij werken uitsluitend online en we hebben geen fysieke winkel of afhaalpunt.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat