Wie zijn wij?

Wij zijn Mirjam en Febe Boxem Steenbeeke, de oprichters en eigenaren van Verftechnieken.nl Onze site en webwinkel Verftechnieken.nl is al sinds 2008 hét online platform van Nederland voor verftips, inspiratie en DIY projecten. Om al jouw verf- en interieurprojecten tot een succes te maken kun je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment verf en aanverwante producten.

Wij inspireren je graag!

Dit doen we door uitgebreide gratis stappenplannen, themapagina's, werkbeschrijvingen en DIY-ideeën op onze site en op ons blog. En daar hoort natuurlijk een uitgebreid assortiment aan producten op het gebied van verftechnieken bij. Heb je vragen? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies of tips!

Hoe het zo gekomen is...

De aanleiding voor het ontstaan van verftechnieken.nl is het boek Decoratieve Verftechnieken Antiekeffecten dat in 2008 door ons werd uitgebracht. Naar aanleiding van dat boek ontstond er veel vraag naar de benodigde producten en werden wij de pioniers op het gebied van de online verkoop van krijtverf, boenwas en andere decoratieve verfproducten. Sindsdien is het assortiment sterk uitgebreid, is de website een populaire vraagbaak geworden en hebben we duizenden trouwe klanten. We zijn er super trots op dat we inmiddels ons 10-jarig jubileum hebben mogen vieren!

Mirjam SteenbeekeMirjam Steenbeeke

Verftechnieken in de bladen

We werken regelmatig mee aan reportages in tijdschriften en de bekende woonbladen. Zoals de reeks 'Brocante Verftechnieken' in de Ariadne. Maar in ook andere bladen en op TV heb je ons kunnen zien.

Groetjes namens het team Verftechnieken,

Mirjam en Febe

Verftechnieken op social media

Kom ons volgen op Facebook
Check onze feed op Instagram
Abonneer je op ons YouTube kanaal
Op ons blog delen we nieuwtjes, tips en DIY projecten

Bedrijfsinformatie

Verftechnieken.nl is een handelsnaam van Vof DomeinNederland
KvK nummer: 67628990
Btw-identificatienummer: NL857099607B01
Groningerstraat 71, 9401 BJ Assen (let op: dit is geen bezoekadres)

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

En wees altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten, DIY-video's, tips & inspiratie. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat