Bij de aanschaf van testpotjes of kleurstalen ontvang je van ons een kortingsbon voor 10% korting op de verfbestelling.

Dit doen we als tegemoetkoming in de kosten van de aanschaf van de kleurstalen en testpotjes. We vinden het namelijk belangrijk dat je een kleur kiest waar je blij mee bent. En kleurstalen of testers helpen bij het maken van de juiste keuze, omdat afbeeldingen op een beeldscherm of smartphone helaas niet betrouwbaar genoeg zijn. De nuances en de ondertonen van de verfkleuren komen digitaal niet correct over. 

Waarom kun je de verfkleur niet beoordelen nadat je deze hebt bestelt? 
Je kunt een verfkleur alleen beoordelen als de verf is aangebracht en opgedroogd. In een verfblik kijken en de natte verf zien is dus jammer genoeg geen betrouwbare methode om de kleur te beoordelen. Daarvoor zul je eerst wat van de verf moeten gebruiken. Een geopend blik, zeker een blik waar al een beetje verf is uitgehaald, kan uiteraard niet meer door ons worden verkocht. Blikken die uit de gesealde verpakking zijn gehaald en geopend, kunnen derhalve dan ook niet worden geretourneerd. 

Ik ben vergeten mijn kortingscode in te vullen. Wat nu? 
Jammer genoeg kan een code uitsluitend worden gebruikt vóórdat je je bestelling afrekent. zodra de bestelling is afgerond en door ons in behandeling is genomen, kan de korting niet met terugwerkende kracht worden berekend. 

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat