welkom op onze nieuwe website

Hallo en welkom!

Misschien was het je al opgevallen; verftechnieken is vernieuwd en de website heeft een totale makeover gekregen.

Behalve een nieuwe frisse look en een fijnere shop ervaring vind je vanaf nu ook nóg meer inspiratie, nóg meer stappenplannen en nóg meer foto’s. Om je welkom te heten willen je graag een korting van 10% aanbieden op de gehele collectie.

Kortingscode: welkom2019

Deze code is geldig tot en met 31 mei 2019 


Let op: vergeet niet de code in te vullen tijdens je bestelling, het is helaas niet mogelijk om deze achteraf te verrekenen!

Account

Heb je bij ons ooit een account aangemaakt en dateert dit van vóór 1 maart 2019? Dan zal inloggen niet lukken. In verband met wetgeving m.b.t. privacy en persoonsgegevens die in de loop van de jaren strenger is geworden, hebben we er voor gekozen om de oude klantgegevens niet mee te verhuizen. 

Het is overigens niet verplicht om een account aan te maken. Je kunt dus gerust zonder account bij ons winkelen. Wel heeft een account enkele voordelen, zoals het kunnen bijhouden van verlanglijstjes, het niet steeds moeten invullen van adresgegevens, etc. Wil je hiervan gebruik maken, dan verzoeken we je vriendelijk een nieuw account aan te maken.

We wensen je heel veel verf- en winkelplezier!

Met vriendelijke groet,
Team Verftechnieken