De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza Milk Paint Beachwood

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95
OF

Snel overzicht

Abbondanza Milk Paint
Abbondanza Milk Paint is een authentieke milieuvriendelijke verf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. Onze Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen oplosmiddelen of hulpstoffen. Milk Paint is dan ook 100% biologisch afbreekbaar, geurarm, kindvriendelijk en zelfs geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor conserveermiddelen in verf.


Het gebruik van Milk Paint
Milk Paint geeft op onbehandeld hout of andere poreuze ondergronden een egale, dekkende en oersterke afwerking. Geschikt voor meubels, kasten, houtwerk, woonaccessoires of kinderspeelgoed. Verder is Milk Paint ook heel geschikt om een doorleefde en 'shabby look' te creëren. Abbondanza Milk Paint wordt geleverd in poedervorm. Het enige wat je hoeft te doen is 1 deel poeder te mengen met ongeveer 1 deel water. Simpeler kan bijna niet. Kijk op onze speciale Milk Paint pagina voor alle informatie en een uitgebreide werkbeschrijving.

Inhoud: 250 gram Milk Paint poeder voor ca 0,7-1,0 liter
Rendement ca. 6-10 m2 per liter

Abbondanza Milk Paint Beachwood

Meer afbeeldingen

Details

Abbondanza Milk Paint is een authentieke milieuvriendelijke verf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is 100% biologisch afbreekbaar, geurarm en bevat geen oplosmiddelen, conserveermiddelen of andere hulpstoffen.

Extra informatie

Inhoud 250 gram
Producent / Maker Abbondanza
-