Decoupage Paper Engraved Numbers

Op voorraad
SKU
decoupage-paper Engraved Numbers
Special Price € 8,96 Regular Price € 11,95

ReDesign Decor Decoupage Tissuepapier 'Engraved Numbers', voor het decoreren van meubels, accessoires en gebruik bij mixed media projecten.

Formaat: 48 x 76 cm

Lees meer...

Ontdek de nieuwste en gemakkelijkste manier om je meubels en accessoires te decoreren met Decoupage Décor Tissuepapier.

Deze prachtige gedecoreerde tissue vellen hebben een scheurbestendige vezelstructuur, waardoor het eenvoudiger is in gebruik en gemakkelijker te hanteren dan de dunnere tissuematerialen of de bekende servetten.

Werkwijze: knip het papier simpelweg op maat, smeer met een brede kwast de ondergrond in met Abbondanza art medium, leg het papier op de juiste plek en strijk het glad. Doordat het scheurbestendig is kun je gemakkelijk kreukels wegstrijken en corrigeren. Na het aanbrengen kun je het tissuepapier met Abbondanza art medium of vernis afwerken.

Tip: ReDesign tissuepaper is enigszins transparant. Een donkergekleurde ondergrond zal bij de witte of lichte motieven in de afbeelding iets doorschijnen. Als je de kleuren exact zo wil houden als het origineel, is het daarom handig om de ondergrond eerst met Abbondanza krijtverf of soft silk in de kleur Pure White te schilderen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Decoupage Paper Engraved Numbers
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat