DIY Tekstbord Ibiza Style

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
DIY-relax-sign
As low as € 19,50

Met dit DIY pakket maak je zelf een gaaf tekstbord in een beachy Ibiza Stijl. Superleuk om dit tekstbord met een verweerde vintage look op te hangen op je terras, onder een overkapping, of natuurlijk gewoon ergens in jouw interieur. 

Je kunt kiezen uit twee pakketten
Basis:
Dit bestaat uit het Stencil ‘Relax’ en een mixed media roller om het verweerde effect aan te brengen. Het basispakket is handig als je al een paar leuke kleuren krijtverf in huis hebt. 

Extra: Dit is het basispakket (dus het stencil en de mixed media roller) plus drie 50 ml potjes met de krijtverf kleuren die wij gebruikten.
Lees meer over de inhoud van het pakket en wat je verder nog nodig hebt.

Hoe maak je het tekstbord?
Het stappenplan vind je in dit artikel op ons blog én in de onderstaande video. 

 

Tip: omdat je bij dit pakket het stencil met de tekst krijgt, kun je het gedeelte overslaan waar ik de uitgeprinte tekst overtrek en handmatig met een penseel aanbreng.

DIY pakket Tekstbord 'Relax' is verkrijgbaar in twee varianten. Het hout (een oude plank, restje steigerhout of MDF) om het bord van te maken zit hier dus niet bij inbegrepen. 

Inhoud Basis pakket:
-Stencil ‘Relax’
-Mixed media roller om het verweerde effect aan te brengen. 

Inhoud Extra pakket:
-Stencil ‘Relax’
-Mixed media roller
-50 ml Krijtverf Cuban Car (350) voor de eerste blauwe laag
-50 ml Krijtverf Turquoise (370) voor de tweede felblauw laag
-50 ml Krijtverf Walnut (106) voor het sjabloneren van de tekst 

Wat heb je verder nog nodig? 
De meeste spullen heb je waarschijnlijk wel al in huis. Zoek in je schuur naar een restje MDF, een stuk steigerhout, of een oude plank van ongeveer 50 x 20 cm. Eventueel kun je dit eerst beitsen of verven voordat je begint met de blauwe krijtverf lagen.

Verder heb je een spalter of andere kwast nodig om de eerste verflaag aan te brengen. Een stencilsponsje of stencilkwast om het sjabloon aan te brengen en een stuk schuurpapier of een schuurblokje om de tekst naderhand een beetje door te schuren.

Ophangen of neerzetten?
Ik gebruikte een stukje ijzerdraad en twee oogjes om het plankje te kunnen ophangen. Maar je kunt ook een schilderijhaakje gebruiken, of het tekstbord rechtstreeks met schroeven of spijkers op de ondergrond bevestigen. Als je voor een beach look gaat in je tuin, kun je het bord ook op een paaltje bevestigen.   

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DIY Tekstbord Ibiza Style
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat