Gezien op Instagram


Stoere houtlook met verniswas

Van wit hoogglans naar een stoere houtlook! Deze plaat was wit hoogglans en daarom gebruikte ik Abbondanza All-in-One als basislaag.

All-in-One is een ideale primer die op kleur verkrijgbaar is, voor op kunststof, formica, Ikea kasten etc. Voor deze look kun je bv Sand (115) of Old Ivory (120) als basiskleur kiezen.

Daarna gebruikte ik voor de houtimitatie Abbondanza Verniswas Gouden Den gemengd met Notelaar (verhouding ca. 1:1).

Kijk voor tips en uitleg over het maken van een hout imitatie op onze themapagina Houtimitatie maken.

Gouden muur...

Abbondanza High Gloss Metallic is een milieuvriendelijke watergedragen hoogglanzende PU metallic lak met een schitterende, luxueuze uitstraling.

Ideaal voor een duurzame metallic look op muren, meubels, deuren, keukens en andere oppervlakken waar een sterke afwerking gewenst is. Verkrijgbaar in vier tinten; Goud, Brons, Zilver en Koper. 

Tip: Op de pagina High Gloss Metallic aanbrengen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint en lees je ook alles over het afwerken en of het buiten kan worden toegepast.

Let's go rusty...

Met Abbondanza Rusty Effect verf en Antiquing Powder Dusty Rust kun je een stoer industrieel en verweerd roest effect creëren op meubels, vazen, potten en andere woonaccessoires.

Abbondanza Rusty Effect Voordeel Set

Keuze uit twee verpakkingsformaten: 
250 ml Rusty Effect Paint met 50 ml Rust Powder (ca. 2 m2)
0,5 liter Rusty Effect Paint met 100 ml Rust Powder (ca. 4 m2)

Tip: Op de pagina Roest Effect schilderen vind je een werkbeschrijving voor het werken met de Rusty Effect Paint en lees je ook alles over het afwerken en of het buiten kan worden toegepast.

Ontvang gratis onze nieuwsbrief

En wees altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten, DIY-video's, tips & inspiratie. 

LINK

LINK

LINK

LINK

WhatsApp Chat WhatsApp Chat