De voordelen van verftechnieken.nl

Abbondanza metallic wax Tin

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
OF

Snel overzicht

Abbondanza Metallic Wax Tin- 370 ml
Voor een metallic effect op hout of op een laag krijtverf.

Abbondanza Metallic Wax Tin

Meer afbeeldingen

Details

Abbondanza Metallic Wax Tin voor een prachtig zacht (niet dekkend) metallic effect op hout of op een laag krijtverf. Het metallic effect komt het mooist uit op een donkere ondergrond en doet het geweldig op ondergronden met reliëf. Was is niet geschikt voor gebruik buiten.

Abbondanza metallic wax is vervaardigd naar authentiek recept, op basis van zuivere bijenwas en terpentijnolie. Hoewel er van oude recepten gebruik wordt gemaakt, voldoet Abbondanza was aan alle huidige milieu eisen.

Werkwijze:
- Breng de was aan met een (oude) kwast of met een pluisvrije doek. Een kwast is handig bij oppervlakken met houtsnijwerk of reliëf.
- Verdeel de was gelijkmatig over het oppervlak, druk het goed in de poriën van het hout of in eventueel aanwezig reliëf.
- Laat een kwartier tot half uur intrekken en veeg dan overtollige was af met een zachte pluisvrije doek.
- Laat de resterende was een nacht intrekken en boen dan voor extra glans en duurzaamheid de waslaag goed op met een pluisvrije doek.

Tip: Breng je Abbondanza Metallic Wax aan op hout en dan met name eikenhout? Borstel het hout dan vooraf uit met een messing draadborstel. Hiermee verwijder je zachte houtvezels en open je de nerven. Hoe ruwer het hout, hoe mooier het effect.

Voorbeelden: Klik op de extra afbeeldingen om verschillende effecten van dit product te bekijken.

Rendement: afhankelijk van ondergrond en wijze van aanbrengen, is het rendement ca. 6 m2 per blik

Extra informatie

Inhoud 370 ml
Producent / Maker Abbondanza
-