Stencil Brocade

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
stencil-brocade
Waardering:
90 % of 100
As low as € 9,95

Stencil Brocade; een prachtig stencil met brokaat motief waarmee je zelf gemakkelijk een canvas, wandbord, meubel of zelfs je muren kunt decoreren. 

Tip: breng dit stencil aan met modeling paste op een canvas zodat je reliëf creëert en patineer het daarna met een krijtverfwash of glaze, en je hebt een supergaaf eigengemaakt kunstwerk in huis.  

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. En voor het vastzetten van het stencil gebruik je lijmspray of schilderstape

Afmetingen:
A4 210 x 297 mm, maat afbeelding 192 x 247 mm
A3 297 x 420 mm, maat afbeelding 243 x 352 mm
Large, maat afbeelding 365 x 470 mm

Stencil Brocade; een prachtig stencil met brokaat motief waarmee je zelf gemakkelijk een canvas, wandbord, meubel of zelfs je muren kunt decoreren. Gebruik het motief als losse afbeelding, of maak er zelf een repeterend patroon van.

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Tip: kijk voor alle informatie over het aanbrengen van sjablonen en onze tips & trucs op de pagina sjabloneren. Wil je het stencil na het aanbrengen patineren? Kijk dan op onze patineerpagina.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stencil Brocade
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat