Stencil Harlequin

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
stencil-harlequin
As low as € 9,95

Stencil Harlequin is een patroonstencil in de klassieke ruitvorm, ideaal voor het decoreren van meubels en accessoires en mixed media projecten. Harlequin doet het natuurlijk altijd goed in zwart-wit, maar experimenteer ook eens met andere kleurcombinaties. 

Formaten
Stencil small (A4) 210 x 297 mm. Formaat ruitvorm: 35 x 67 mm
Stencil medium (A3) 297 x 420 mm. Formaat ruitvorm: 49 x 95 mm

Tip: dit is een patroonstencil, dat wil zeggen dat je het patroon kunt herhalen door het stencil overlappend aan te brengen. Je kunt het patroon dus zo groot of klein aanbrengen als je wilt, op meubels en accessoires van ieder gewenst formaat. 

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. En voor het vastzetten van het stencil gebruik je lijmspray of schilderstape.

Stencil Harlequin is een patroonstencil in de klassieke ruitvorm, ideaal voor het decoreren van meubels en accessoires en mixed media projecten.

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Tip: kijk voor alle informatie over het aanbrengen van sjablonen en onze tips & trucs op de pagina sjabloneren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stencil Harlequin
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat