Mandala Stencil Freedom

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
stencil-mandala-freedom
Waardering:
100% of 100
As low as € 34,95

Met dit grote mandalastencil 'Freedom' creëer jij heel gemakkelijk zelf een prachtige eyecatcher op een muur, vloer, canvas, wandbord of meubel. Geweldig voor een bohemian interieur, Ibiza terras, yoga ruimte, meditatie kamer etc.  

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. Wil je een stencil met reliëf maken? Gebruik dan Abbondanza modeling paste of stucco. En voor het vastzetten van het stencil gebruik je lijmspray of schilderstape

Het mandala stencil Freedom is er in 3 formaten: 
550x550 mm, M mandala: doorsnee 50cm (heel stencil)
900x500 mm, XL mandala: doorsnee 84cm * (half stencil)
650x650 mm, XXL mandala: doorsnee 117cm ** (kwart stencil)

* XL is een halve stencil. Je brengt de afbeelding dus in twee stappen aan. Eerst sjabloneer je de ene helft, daarna draai je het stencil om en breng je de andere helft aan. 
** XXL is een kwart stencil. Je brengt de afbeelding dus in vier stappen aan, steeds een kwart, tot de cirkel rond is.

Op de pagina sjabloneren vind je een video met uitleg over het aanbrengen van een XL sjabloon. 

Mandala stencil 'Freedom' in verschillende formaten, om zelf gemakkelijk een muur, vloer, canvas, wandbord of meubel te decoreren. 

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Tip: kijk voor alle informatie over het aanbrengen van sjablonen en onze tips & trucs op de pagina sjabloneren. Op deze pagina vind je ook een video met uitleg over het aanbrengen van een XL sjabloon.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mandala Stencil Freedom
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat