Stencil Swirly Damask

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
stencil-swirly damask
As low as € 17,95

Stencil Swirly Damask is een decoratief stencil waarmee je zelf gemakkelijk en snel een canvas, wandbord, meubels of muren kunt decoreren. Swirly Damask is een stencil dat je los, als decoratieve afbeelding kunt gebruiken, maar je kunt er ook een repeterend patroon mee creëren op een muur, een kastdeur of paneel. 

Formaat
A3 297 x 420 mm, afmeting figuur: 27 x 37,5 cm
Large 400 x 510 mm, afmeting figuur: 34,5x 48 cm

Tip: breng dit stencil aan met modeling paste op een canvas zodat je reliëf creëert en patineer het daarna met een krijtverfwash of glaze, en je hebt een supergaaf eigengemaakt kunstwerk in huis.  

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. En voor het vastzetten van het stencil gebruik je lijmspray of schilderstape.

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Tip: kijk voor alle informatie over het aanbrengen van sjablonen en onze tips & trucs op de pagina sjablonerenWil je het stencil na het aanbrengen patineren? Kijk dan op onze patineerpagina.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stencil Swirly Damask
Uw waardering