Stencil Tile Panel

Op voorraad
SKU
stencil-tile-panel
€ 35,95

Tile Panel Abbondanza is een extra groot en superleuk stencil van een tegelpaneel met tegeltjes in verschillende patronen. Hoezo tegels snijden en lijmen? Pak gewoon je verfkwast en stencil in no time een tegelwandje. Ook ideaal op meubels, bovenbladen van kastjes, paneeldeurtjes, vloerkleden en als decoratie in allerlei creatieve DIY projecten en mixed media. 

Tip: breng dit stencil aan met Abbondanza Stucco op een paneel of muurtje en creëer een gaaf reliëf effect. 

Vergeet niet om een stencilkwast of de mini rollerset mee te bestellen. En voor het vastzetten van het stencil gebruik je lijmspray of schilderstape

Formaat:
Stencilformaat 500x660 mm
Stencilmotief totaal 560x615 mm
Afmeting van de tegeltjes 150x150 mm

Stencil Tile Panel Abbondanza voor het creëren van een betegeld effect op muren, vloeren, meubels en in andere DIY projecten.

Je kunt het stencil gebruiken voor het stencillen van enkele losse tegels (dan plak je de rest af), maar je kunt het ook als een repeterend patroon gebruiken en het oppervlak zo groot maken als je wilt.

Dit stencil is gemaakt van mylar; een sterk en flexibel kunststof materiaal. Daardoor is het sjabloon steeds opnieuw te gebruiken, geschikt voor allerlei soorten verf, goed bestand tegen chemicaliën en gemakkelijk te reinigen.

Tip: kijk voor alle informatie over het aanbrengen van sjablonen en onze tips & trucs op de pagina sjabloneren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stencil Tile Panel
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat