Alles uit voorraad leverbaar *** Vandaag voor 18:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!
Abbondanza Concrete Effect Set

Concrete Effect Betonlook Set

Abbondanza Glaze Dark Oak

Glaze Dark Oak

Glaze White

Met Abbondanza Glaze White creëer je een prachtig wit patina op meubels en accessoires. Abbondanza Glaze is een glaceer- en patineermedium op waterbasis, geschikt voor gebruik binnen en buiten. De Glaze is traag drogend, waardoor je het product gedurende langere tijd kunt bewerken. 

Rendement: verpakking 250 ml voor ca. 3-5 m2, afhankelijk van de gekozen techniek

€ 16,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
glaze white

Met Abbondanza Glaze White creëer je een prachtig wit patina op meubels, muren en accessoires. De glaze droogt traag zodat je genoeg tijd hebt om het gewenste effect aan te brengen (werktijd ca. 1 uur).

Toepassing: gebruik Abbondanza Glaze als patineermiddel of wash op Abbondanza krijtverf, Soft Silk verf, zijdeglans acrylverf, hout, beton, gips, canvas, steen, etc. Tevens te gebruiken om de barstjes bij een craquelé effect te accentueren. Niet geschikt voor alkyd- c.q. terpentinegedragen verflagen.

Werkwijze: Breng Abbondanza Glaze met de kwast aan in een dunne laag. Vervolgens kun je op verschillende manieren te werk gaan:

1- Houtimitatie: strijk de glaze uit in één richting voor een streperig hout effect. Je kunt hier desgewenst een klopkwast bij gebruiken. Of gebruik aanvullend een houtnerver voor het maken van een hout imitatie.

2- Patineren: tamponneer de glaze met de puntjes van een droge kwast of tamponneerborstel voor een subtiel antiek effect waarbij geen kwaststrepen meer zichtbaar zijn.

3- Patineren: Veeg de glaze uit met een pluisvrije doek en zorg dat er in de dieper gelegen delen wat meer glaze achterblijft.

Afwerken: Abbondanza glaze vormt een duurzame en waterbestendige afwerking die niet vergeelt of veroudert. Mocht je extra bescherming willen, of glansverschillen willen wegwerken, werk dan de glaze af (na minimaal 48 uur) met Abbondanza vernis.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glaze White
Uw waardering