Crystal Epoxy Resin set

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
Epoxyhars-Stamperia
As low as € 11,95

Crystal Resin epoxyhars set voor het gieten van vormen met de siliconen decor moulds of voor het gieten van een spiegelgladde transparante afwerklaag op accessoires of meubeltjes. Verkrijgbaar in twee formaten: 2 x 50 ml of 2 x 150 ml. 

Meer informatie

Deze kristalheldere hars is geschikt voor alle niet-poreuze oppervlakken. Poreuze oppervlakken zoals papier of hout moeten eerst worden verzegeld met Abbondanza vernis of Art Medium. Dit voorkomt dat een poreuze ondergrond zoals decoupagepapier doorschijnend wordt. Het werkoppervlak moet absoluut vlak zijn, omdat giethars een zelfnivellerend product is.

Gebruiksaanwijzing:
Meng in één container 1:1 de beide componenten A en B. Roer langzaam en voorzichtig, om de vorming van luchtbellen te vermijden, totdat de twee componenten perfect gemengd zijn.

Vervolgens kan de hars gebruikt worden voor gieten van vormen of aanbrengen van afwerklagen. Laat de hars ongeveer 24 uur drogen en uitharden.

Kwasten en gereedschap reinigen met alcohol. Gebruik op een goed geventileerde plaats. Aanraking met de ogen vermijden, indien nodig met water afspoelen of uw arts raadplegen. Het gebruik van handschoenen wordt aanbevolen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Crystal Epoxy Resin set
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat