Lak Soft Silk 225 Anis Beige

Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
ABBSS-P 225 Anis Beige
As low as € 26,95

Let op: deze kleur behoort tot de oude Abbondanza kleurcollectie en maakt derhalve geen deel meer uit van het standaard assortiment. We kunnen de kleur op verzoek nog voor je mengen, maar omdat deze dan speciaal voor je wordt gemaakt kan het product niet meer geretourneerd worden. 

Abbondanza Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen halfmatte lak voor binnen en buiten met een ingebouwde verharder. Deze lak bevat polyurethaan acrylaat, waardoor verflaag krasvast en vlekbestendig is en niet hoeft te worden afgewerkt.

KLEUR: De weergegeven kleur is ter indicatie en zal op alle beeldschermen en/of smartphones weer anders overkomen. We adviseren dan ook dringend om vooraf een kleurstaal of een testpotje te bestellen. Hierbij ontvang je een bon voor 10% korting op de verf. N.B.: Kleurstalen worden als brievenbuspost verzonden. Opties als afhalen, bezorgmoment of track & trace zijn hierbij niet van toepassing.

RENDEMENT: ca. 10-12 m2 per liter per laag. Op ruwere oppervlakken met structuur is het rendement ongeveer 8-9 m2 per liter per laag.

TOEPASSING: Soft Silk lak kan worden aangebracht op hout, oude acryl- of alkyd verflagen, metaal en gangbare plaatmaterialen zoals Mdf. Ideaal voor deuren en kozijnen, keukens, kindermeubeltjes, tegels, radiatoren, buitenschilderwerk, etc.

VOORBEHANDELEN: Bloedend hout primen met Abbondanza schellak. Mdf, plaatmateriaal, harde kunststoffen, tegels en andere gladde ondergronden gronden met Abbondanza Multiprimer of All-in-One.

AANBRENGEN: Gebruik een synthetische platte kwast of patentpuntkwast, of een lakrollertje voor watergedragen verf voor een mooi glad resultaat. Kijk voor verder advies en werkbeschrijving op onze pagina Werken met Lak Soft Silk.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lak Soft Silk 225 Anis Beige
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat