De voordelen van verftechnieken.nl

Verniswas Transparant (kleurloos)

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
verniswas transparant testpotje 50ml
€ 4,95
Verniswas Transparant 500 ml
€ 18,25
Verniswas Transparant 1 Liter
€ 29,95

Snel overzicht

Verniswas Transparant
Transparante - kleurloze- verniswas is ideaal om steigerhout of houten (buiten)meubels te beschermen zonder de kleur te veranderen. Ook geschikt om een afwerking met een 'wash' van verdunde krijtverf af te werken.

Verniswas zelf kleuren
Door het toevoegen van acrylpigmenten aan transprante verniswas kun je zelf een kleur creëren (zie productfoto's).

Wat is verniswas?
Verniswas combineert de duurzaamheid van een vernis met de uitstraling van traditionele was. Geeft een mooie kleurwaas en beschermt alle houtsoorten met een duurzame, watervaste, vlekbestendige en hittebestendige afwerking. Op waterbasis, dus sneldrogend en eenvoudig aan te brengen. Geschikt voor houten meubels, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, buitenmeubelen, etc.

Werkwijze: gebruik een platte kwast. Breng verniswas aan (niet te dun) en strijk uit in de richting van de houtnerf. Veeg overtollige verniswas af met een pluisvrije doek, ook weer in de nerfrichting en laat drogen. De eerste vijf dagen na applicatie beschermen tegen vocht en stoom.

Afwerking: Je hoeft verniswas voor normaal gebruik niet verder af te werken. Alleen voor trappen en vloeren is extra bescherming met Abbondanza vernis wel erg belangrijk. Keukenkastjes, werkbladen of andere zeer intensief gebruikte oppervlakken kun je ook met Abbondanza vernis afwerken. Dit is verkrijgbaar in extra mat en in zijdeglans en is geschikt voor meubels, vloeren en trappen. Zijdeglans kan ook buiten worden toegepast.

Rendement: ca. 15 m2 per liter


 

Verftechnieken.nl - Verniswas Transparant

Meer afbeeldingen

Details

Transparante verniswas. Ideaal om steigerhout of houten (buiten)meubels te beschermen zonder de kleur te veranderen

Extra informatie

Inhoud Nee
-