De voordelen van verftechnieken.nl

Verniswas Transparant (kleurloos)

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Productnaam Prijs Aantal
Transparant testpotje 50ml
€ 4,95
Verniswas Transparant 500 ml
€ 18,25
Verniswas Transparant 1 Liter
€ 29,95

Snel overzicht

Transparante, kleurloze verniswas. Ideaal om steigerhout of houten (buiten)meubels te beschermen of om een laag krijtverf af te werken.

Verftechnieken.nl - Verniswas Transparant

Meer afbeeldingen

Details

Wat is verniswas?
Verniswas combineert de duurzaamheid van een vernis met de uitstraling van traditionele was. Verniswas beschermt onbehandeld hout met een duurzame, watervaste, vlekbestendige en hittebestendige afwerking. Verniswas is op waterbasis, dus sneldrogend en eenvoudig aan te brengen. Geschikt voor houten meubels, speelgoed, trappen, vloeren, keukenkasten, buitenmeubelen, etc.

Transparante verniswas zelf kleuren
Door het toevoegen van acrylpigmenten aan transprante verniswas kun je zelf naar eigen smaak een kleur of houttint creëren. De acrylpigmenten zijn in diverse houttinten leverbaar die ook allemaal  onderling zijn te combineren.

Verniswas afwerken
Je hoeft verniswas bij normaal gebruik niet verder af te werken. Doe bij twijfel de druppeltest: wanneer een druppel water niet op het behandelde oppervlak blijft drijven is een extra laag of extra bescherming nodig. Op plaatsen waar extra bescherming of slijtvastheid gewenst is, zoals trappen en vloeren, keukenkastjes, werkbladen of andere intensief gebruikte oppervlakken kun je de verniswas afwerken met Abbondanza vernis.

Rendement van verniswas: ca. 14 m2 per liter

 

Extra informatie

Inhoud 0,5 en 1 Liter
-