Decor Transfer Distressed Borders 2

Op voorraad
SKU
transfer Distressed Borders-02
Special Price € 32,26 Regular Price € 37,95

Afmeting: 61 x 89 cm
Met deze transfer 'Distressed Borders 2' kun je decoratieve randen en borders aanbrengen op meubels, muren of accessoires. Op deze transfer vind je maar liefst 6 verschillende motieven en randen. Superleuk op de voor- en zijkanten van lades, de randen van een bovenblad van een kast of tafel, etc. Lees meer...

Met een decor transfer kun je prachtige gedetailleerde afbeeldingen aanbrengen op meubels, muren of accessoires of gebruiken bij collages en andere mixed media projecten.

Een transfer is een afbeelding gemaakt van speciale inkt die tijdelijk vastzit op een acetaat transfervel. Door middel van wrijven over de achterkant wordt de afbeelding permanent overgebracht op de ondergrond. 

Je kunt de afbeelding als geheel gebruiken, bijvoorbeeld op een meubel. Maar je kunt ook delen van de afbeelding uitknippen en voor kleinere projecten gebruiken. De grotere transfers worden over het algemeen in meerdere sheets geleverd. 

De transfer wordt aangebracht op een schone, droge, vet- en stofvrije ondergrond. Je kunt de afbeelding na het aanbrengen het best beschermen tegen vlekken en slijtage met Abbondanza vernis of clear wax.

Kijk voor de werkwijze op onze pagina transfers aanbrengen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Decor Transfer Distressed Borders 2
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat